- זמן בישולים
- חשבון משתמש
- אופירה פחימה
אופירה פחימה
מתי איך וממי למדת לבשל?
בגיל 6 מאמא ומסבתא.
מה סגנון הבישול שלך?
הכל, בעיקר ביתי מזרחי.
בישול בשבילי הוא...
חופש, תרפיה, טיפול, יצירה.
אם לא הייתי מבשל הייתי...
ציירת.
איזה תבלין היית מוסיף לחיים שלך?
פלפל חריף.
באיזה מאכל בחיים לא תיגעי?
דגים חיים.
מה ארוחת הצהריים המועדפת עליך?
שניצל ואורז.
את מי היית מזמין לארוחת ערב אצלך בבית?
סבתא שלי - אם היא עדיין היתה בחיים.
כשאני אהיה גדול אהיה כמו...
גורדון רמזי.
מה המתכון הכי אהוב שלך?
לחם ממולא בבשר וחצילים (מנה שהכניסה אותי לאודישנים של מאסטר שף).
סיטואציית בישול שבחיים לא תשכחי?
הכנתי קוסקוס, עבדתי עליו 4 שעות, הסיר לא היה מכוסה, עפה לי צלחת והתנפצה... מהחשש שאולי עפה לשם זכוכית זרקתי את כל הסיר לפח.
שאלון מהיר:
קראנצ’ - רך
מתוק - מלוח
חלב - בשר
בידיים - מנומס
מישלן - רחוב
בבית - בחוץ
חלב - מריר
פסטה - פתיתים
בירה - יין
מלפפון במלח - בחומץ
לחם אחיד - מלא
ארוחה בחמש דקות? אורז
הנשנוש שלך? נשנושים של אסם
Recipes
פאי כבד חגיגי כשר לפסח
קציצות בשר ברוטב עגבניות שילדים אוהבים
מאפה משובח עם בשר טחון וחצילים
המלכה של עוגות הגבינה
עוגת שכבות מרשימה עם קוקוס וקציפות וניל ושוקולד
סלמון במרינדת דבש ורימונים
פריקסה ללא גלוטן וכשר לפסח
קלאסיקה טעימה של בלינצ'ס ממולא בכבדי עוף ברוטב פטריות
קיש מנגולד, בצל וכרישה
מפרום תפוח אדמה בגרסה הטעימה
- לעמוד הבא ›
- Page 1