באנו לעזרתכם עם טבלת המרת מידות ומשקלות, כדי שתצליחו בכל מתכון.
לחצו להורדה והדפסה >>
השיטה הנוחה, הקלה והטובה ביותר להשגת עוף ותפוחי אדמה צלויים כהלכה היא שיטת שני השלבים:
שלב ראשון בחום בינוני במצב טורבו שנועד לרכך ולבשל את העוף ואת תפוחי האדמה.
שלב שני בחום גבוה במצב גריל שנועד להזהיב אותם ולתת להם מעטה פריך.
בשלב הראשון התבנית עם העוף ותפוחי האדמה צריכה להיות מכוסה ואטומה היטב ברדיד אלומיניום – מומלץ להניח מתחתיו נייר אפייה כדי למנוע מגע בין רדיד האלומיניום לאוכל (האלומיניום משחרר רעלים בחום). הקפידו לחמם את התנור לחום הנדרש לפני הכנסת התבנית. עם העלאת הטמפרטורה מסירים את הכיסוי.
הנה כמה עצות זהב לעוגת גבינה מושלמת – לקרוא ולשמור:
* אחרי שיוצקים את תערובת העוגה לתבנית - נותנים מכה-שתיים של התבנית על משטח העבודה כדי לייצב את העוגה לגובה אחיד.
* חשוב מאוד לחמם את התנור מראש ל-150 מעלות. אופים את העוגה כ-20 דקות עד שהיא תופחת, מקבלת קרום זהוב ומתייצבת מעט. מורידים את הטמפרטורה ל-120 מעלות ואופים עוד כשעה עד שהעוגה יציבה לגמרי.
* בזמן האפייה מניחים בתנור תבנית עם מעט מים כדי שהעוגה לא תיסדק באפייה. המים שומרים על סביבת אפייה לחה ומבטיחים אפייה אחידה.
* בגמר האפייה משאירים את העוגה בתנור המכובה עוד כחצי שעה כדי שלא תצנח.
* מוציאים את העוגה מהתנור ומצננים היטב לפני חילוץ העוגה מהתבנית.
שתי התוספות האלו לתערובת הקציצות הן מאסט ויהפכו את הקציצות ללא פחות מחלומיות:
פירורי לחם או לחם/חלה ללא הקרום, שהושרו במים ונסחטו. פירורי הלחם סופגים בבישול את נוזלי הבשר וכך הקציצות לא מתייבשות ויוצאות עסיסיות, רכות ואווריריות.
כוס מי סודה או אבקת סודה לשתייה ישדרגו את מרקם הקציצות והן יהיו תפוחות ואווריריות.
½ 2 כוסות.
זמן הכנת הפסטה משתנה בהתאם לצורתה, לכן מאחורי כל חבילת פסטה מופיעות הוראות ההכנה המדויקות.
10 גרם.
סדרת MIX בישולים פותחה במטרה ובכוונה להקל ולקצר את תהליך הבישול הביתי. סדרת המוצרים MIX - קלאסי, איטלקי ובצלים עשויה מרכיבים שכולנו מכירים, שיש לכולנו בבית. מאחורי כל מוצר יש מגוון עשיר של ירקות ותבלינים, המותאמים לבישול ביתי ולמנות דגל שכולנו אוהבים לאכול, ומאפשרים להכין מגוון מרקים, תבשילים ותוספות. כפית אחת ומתקבלת מנה ריחנית ועשירה בטעם.
כן. ניתן למצוא על המדפים רוטב סויה קלאסי 50% מופחת נתרן, רוטב טריאקי מופחת נתרן ופחות סוכר ורוטב צ'ילי מתוק מופחת נתרן ופחות סוכר.
בהחלט. על כל מוצר קיים מידע בנוגע לסוג הכשרות שלו.
רוטב בסיס לבישול של אסם הוא רוטב שפיתח השף עומר מילר והוא משמש כמרכיב תיבול עיקרי בפני עצמו או בתוספת מספר רכיבים שיש בכל בית, ליצירת מגוון מנות חדשות וטעימות, למשל אם מוסיפים לרוטב חלב קוקוס ומעט סויה מתקבל רוטב אסייתי, אם מוסיפים תפוז ולימון מתקבלת מרינדה עזת טעמים לעוף וכן הלאה. הרוטב על בסיס סילאן, בתוספת רכיבים ייחודיים: חילבה, פלפל שאטה, צ'ילי, גרעיני חרדל ועוד. ללא חומר משמר וצבעי מאכל.
קמח שמרים הוא קמח המכיל בתוכו כבר את השמרים. שימוש בקמח שמרים חוסך את ההתעסקות עם השמרים ומקל על מי שחושש להשתמש ולעבוד עם שמרים. קמח השמרים מתאים להכנת עוגות, מאפים, חלות, סופגניות ועוד וקיים גם קמח שמרים לפיצה ופוקאצ'ה שמתאים להכנת פיצות, לחמניות, פוקאצ'ות ועוד. בשניהם אין צורך בניפוי וזמן התפיחה מקוצר.
1. מטגנים את הפתיתים במעט שמן ניטרלי בסיר רגיל.
2. מוסיפים מים (מהברז או רותחים) לפי הטבלה המופיעה בגב האריזה.
3. חישוב הכוסות בגב האריזה הינו לפי כוס מדידה.
4. לאחר רתיחה מוסיפים את התבלינים שאוהבים ומקטינים לאש קטנה.
5. מכסים את הסיר חלקית תוך כדי הבישול חשוב לערבב כדי למנוע הידבקות של הקונכיות זו לזו.
6. מבשלים 8-6 דקות עד שכל המים נספגים ומערבבים שוב.
7. ממתינים 5 דקות ומגישים.
בסרגל הכלים – לוחצים על "הצטרפות למועדון" וממלאים את הפרטים.
בסוף המתכון יש אפשרות להוריד את המתכון ולשמור בקובץ PDF וגם להדפיס. יש גם אפשרות לסמן שמירה והדפסה ללא התמונות.
מתחת לרשימת הרכיבים יש כפתור העתק, כשתפתח הרשימה ניתן לסמן את המצרכים הרצויים.
כל המתכונים באתר בישולים נכתבו, בושלו ונאפו עד שהגענו לתוצאה הכי טובה וטעימה, כדי שאתם תיהנו ממתכונים בדוקים ותוכלו להיות בטוחים בתוצאה שתקבלו. כמו כן גייסנו נבחרת שפים, בשלנים ובלוגרים קולינריים כדי שנוכל לשתף במתכונים הכי טעימים ומוצלחים שתוכלו להכין בבית.
ניתן לכתוב לנו באתר דרך צור קשר שבתחתית העמוד ונשמח לעמוד לרשותכם. כמו כן ניתן לפנות אלינו דרך עמוד הפייסבוק והאינסטגרם.
אחרי ההרשמה תוכלו להנות מעדכונים על תכנים ומתכונים הכי שווים, רלוונטיים וטרנדיים, במקביל לכל המגמות הכי חמות בעולם הבישול והאפייה, וכן מסרטונים ושלבי הכנה של מתכונים שונים וטריקים וטיפים לבישול ואפייה שיהפכו את תהליכי ההכנה לברורים, פשוטים וידידותיים. באזור האישי ניתן לשמור מתכונים אהובים ולהוריד קופונים למוצרי אסם השונים.
ניתן לכתוב לנו תגובה על המתכון (בסוף המתכון), דרך צור קשר או דרך עמוד הפייסבוק והאינסטגרם. נשמח ללוות אתכם צעד, צעד במטבח למנה המושלמת