פסטה אסם היא אחת מהמותגים האהובים והנוסטלגיים בישראל. פסטה היא אחד מחומרי הגלם האהובים על כולם ואפשר להכין ממנה כל כך הרבה מטעמים עשירים ומגוונים שכולם יאהבו. כשיודעים בוודאות שכל מתכון הוא הצלחה נשאר רק להחליט איזו צורה להכין מכל המגוון הרחב של צורות - צינורות, ספגטי, צדפים ותלתלים. פסטה אסם מיוצרת בתהליך בקרת איכות קפדני ומשתמשת בקמח חיטה איכותי.
טוב לדעת
הפחמימות מהוות את מקור האנרגיה העיקרי בתפריט היומי.
טוב לזכור
לארוחה מאוזנת מומלץ לשלב מנת פחמימה עם מנת חלבון (עוף, בשר, דגים, סויה) וירקות.
הוראות הכנה
1. להרתיח 1 ליטר מים לכל 100 גרם פסטה*.
2. להוסיף את הפסטה למים הרותחים ולבחוש.
3. לבשל ללא מכסה על אש בינונית למשך 8 דקות.
4. לסנן, לשטוף במים קרים, לסנן שוב ולהגיש.
* ניתן להוסיף מלח למי הבישול
הצהרות תזונתיות על האריזה
רכיבים טבעיים בלבד
ללא חומר משמר
ללא צבעי מאכל
100% חיטת דורום
Product Adimo
המידע באתר הינו כללי בלבד. המידע המופיע על גבי אריזת המוצר הוא המידע המעודכן והוא הקובע במקרה של חוסר התאמה.
הערות 0