קציצות העדשים שלנו מבוססות על עדשים כתומות, ירקות, עשבי תיבול ושאר רכיבים מן הצומח, והן מהוות מקור לסיבים תזונתיים. הן רכות ונימוחות וכיף לאכול אותן עם מטבל עגבניות או יוגורט, בתוך תבשיל קארי בניחוח הודי או כתוספת למנה עיקרית .
מנה אחת (2 יחידות) של קציצות עדשים כתומות מהווה מקור לסיבים תזונתיים.
צריכת סיבים תזונתיים חשובה לשמירה על תזונה מאוזנת.
יש לחמם את הקציצות לפני ההגשה. בתנור/טוסטר אובן (מומלץ): לחמם את התנור/טוסטר אובן לחום בינוני (180ºC), לחמם את הקציצה במשך 11-13 דקות.
ללא חומרים משמרים
המידע באתר הינו כללי בלבד. המידע המופיע על גבי אריזת המוצר הוא המידע המעודכן והוא הקובע במקרה של חוסר התאמה.
הערות 0