טחון צמחוני סנסשיונל שלנו שמאפשר לכולם להכין כל מתכון בשר טחון מושלם, רק ללא בשר, מבוסס על מרכיבים איכותיים מן הצומח בלבד ומהווה מקור מצוין לברזל וחלבון גם לטבעונים. הוא בעל מרקם מדויק, רך ועסיסי, נוח וקל להכנה בבישול, צלייה, טיגון ואפייה. הוא מושלם להכנת קציצות, קבב, ממולאים, בולונז, לחמעג'ון או בלחמניית באן, בטעם ומראה אמיתיים של בשר טחון ובית.
טחון צמחוני: - מקור לחלבון - מקור לברזל - ללא חומרים משמרים
המוצר מוכן לאכילה רק אחרי בישול מלא לפי הוראות ההכנה. יש להפשיר לפני הבישול: במקרר כ-12 שעות או בטמפ' החדר כשעה וחצי. להכנת פתיתי טחון צמחוני: לחמם מחבת בלהבה בינונית. להוסיף את הטחון ולפורר לחתיכות. לבשל כ-7 דקות תוך ערבוב.
המידע באתר הינו כללי בלבד. המידע המופיע על גבי אריזת המוצר הוא המידע המעודכן והוא הקובע במקרה של חוסר התאמה.
הערות 0