המתכון הזה נוצר עבור 1 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים בקערה את השום, צ׳ילי, חומץ אורז, שמן שומשום והחלק הלבן של הבצל הירוק. מרתיחים את השמן במחבת ומוזגים לקערת התיבול. מערבבים היטב.
מוסיפים רוטב סויה סיני ומערבבים.
מרתיחים סיר עם מים, מבשלים מנת אטריות אורז ללא גלוטן ומוציאים ישר לקערת הרוטב. מוסיפים את החלק הירוק של הבצל הירוק ומערבבים.
הצעת הגשה: מוזגים מרק עוף רותח על מנת הנודלס לקבלת ״ראמן״ כשר לפסח.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0