המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכנת הבסיס - מרסקים את הפתיבר לפירורים דקים, בעזרת מעבד מזון/ידנית.
ממיסים את החמאה, מוסיפים את אבקת סוכר ושברי הפתיבר לתוכה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מהדקים לתחתית התבנית (תבנית עגולה בקוטר 22 ס”מ) ומכניסים למקפיא ל-10 דקות.
להכנת מוס הפיסטוק - בקערת זכוכית מניחים את השמנת החמוצה, סוכר, גבינת שמנת ומחית פיסטוק, מערבבים עד שהתערובת בצבע אחיד.
בקערת המיקסר מקציפים את השמנת המתוקה עם חצי חבילה אינסטנט פודינג וניל עד לקבלת קרם יציב.
מקפלים את תערובת הגבינות והפיסטוק לקרם ויוצקים על התחתית, מישרים ומכניסים למקפיא למשך שעתיים.
להכנת מוס הלימון - בקערת המיקסר מקציפים את השמנת המתוקה עם סוכר, מיץ לימון וחצי חבילת אינסטנט פודינג וניל עד שמתקבלת קצפת יציבה.
מקפלים פנימה את גבינת השמנת, שמנת חמוצה וגרידת לימון, עד שמתקבלת תערובת לבנה וחלקה.
מוזגים את הקרם לימון מעל הקרם פיסטוק, מיישרים ומכניסים למקפיא.
לעיטור - ניתן לפזר פיסטוק קלוי על דפנות העוגה.
מומלץ להוציא מהמקפיא חצי שעה לפני הגשה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0