המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מזהיבים במחבת כבדה את הבצל, מוסיפים את הבשר והפלפל הירוק הקצוץ. שופכים את הנוזלים.
מוסיפים את אבקת השום, החרדל, הקטשופ והסוכר החום. מערבבים היטב. מבשלים במשך כ-30 דקות, טועמים ומתקנים תיבול עם מלח ופלפל.
להגשה, חוצים את הלחמניה לשניים, על צד אחד מניחים רבע מתערובת הבשר ועל צידה השני מניחים את הירקות, קטשופ ומיונז למי שאוהב.
המנה הפופולארית ביותר של המטבח האמריקאי- בשר בקר עסיסי טחון בתוספת של בצל מטוגן, צ'ילי חריף ותבלינים, מוגש עם ירקות על לחמניה מתוקה. במקור, המאכל נקרא בשם זה בשל העובדה שהבשר הטחון נוטה ליפול אל מחוץ לכריך, דבר היוצר מראה מרושל (באנגלית: "סלופי"). השם "ג'ו" אינו מתייחס לאדם כלשהו, אלא מדובר בסתם שם טיפוסי (כמו השם "משה" בעברית).
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0