המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חורצים את הדג משני הצדדים ומניחים על תבנית.
מקפיצים קלות במחבת את שאר החומרים.
ממלאים את הדג בתערובת התבלינים ומורחים היטב בשאר התערובת מכל הצדדים.
מכניסים לתנור לכ-15 דקות בחום של 180 מעלות
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0