המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מטגנים בסיר עם מעט שמן את הבצל עד לשקיפות.
מוסיפים את השום ומטגנים מעט.
מוסיפים את העגבניות ואת המים (על כל כוס אורז שמים כוס וחצי מים רותחים).
מוסיפים את התבלינים ומערבבים, מביאים לרתיחה.
מוסיפים פנימה את האורז ובוחשים מידי פעם, שלא יידבק.
מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים כ-20 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0