המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מכינים את הבצק, מערבבים את הקמח התופח, שמרים, סוכר ומים , מוסיפים שמן וחמאה מומסת וביצים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ומעט דביקה.
מזלפים לתבניות ומתפיחים 60 דקות.
אופים ב- 180 מעלות עד 40 דקות.
מצננים ומבשלים לאחר מכן בסירופ (מתכון ואופן הכנה בהמשך).
מכינים את הקצפת: מקציפים את כל המרכיבים עד קבלת קצפת יציבה, אך לא יותר מדי יציבה.
מכינים את הסירופ: מרתיחים את המים והסוכר עם המקל קינמון והתפוז. מבשלים את הסברינות 3 דקות מכל צד. מצננים במגש סגור עם מעט סירופ.
מרכיבים את המנה: את הסברינות לאחר שמבשלים ומצננים, מעטרים בקצפת בעזרת שק זילוף עם צינטר כוכב (משונן).
מניחים פרי מעל בשיא הגובה או 3 פרוסות של פירות מסביב לקצפת שעיטרנו על גבי הסברינה.
מגישים לאחר שמקררים את הסברינות במקרר היטב.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0