המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים מעט שמן בסיר רחב, ומטגנים את הבצל, עד שהוא הופך שקוף.
מוסיפים את השום והבשר, מנמיכים את הלהבה ומפוררים את הבשר בכף עץ, עד שהוא משחים.
מוסיפים את הפפריקה המתוקה והחריפה, עגבניות, מלח ופלפל ומערבבים.
מכסים את הסיר וממשיכים לבשל כ-20 דקות. מדי פעם מערבבים.
מוסיפים את השעועית עם הרוטב, מערבבים, מכסים וממשיכים לבשל כ-15 דקות נוספות.
מגישים חם עם אורז לבן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0