המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משרים את הפלפלים היבשים במים למשך 10-15 דקות.
מייבשים, מסירים את הראש של כל פלפל ומסירים את הזרעים. טוחנים את הפלפלים והשום במטחנת בשר לתוך קערה. את התערובת שהתקבלה אפשר לשמור בקירור. סוחטים את הלימונים לתוך כלי קטן.
מניחים בקערה 3 כפות גדושות של רסק הפלפלים, מוסיפים את מיץ הלימון ואת הכמון ומערבבים היטב.
כשהתערובת אחידה, מוסיפים את השמן בהדרגה ותוך כדי ערבוב מתבלים בפטרוזיליה.
בקערה אחת מניחים ביצים טרופות, ובקערה נוספת את הקמח, אותו מתבלים במלח, פלפל וכמון.
טובלים את פילה הדג בביצה.
מרפדים בקמח ואז מחזירים שוב לביצה. מטגנים בשמן עמוק, עד שהדג מזהיב.
מגישים חם עם רוטב צרמלה ורבע לימון. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0