המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מבשלים את הפסטה בהרבה מים רותחים, מסננים ושומרים בצד.
מתיכים 25 גרם חמאה ומזהיבים בה את הבצלים, עד להזהבה (חשוב שיזהיבו ולא יהיו רק שקופים).
מכינים רוטב בשאמל: מתיכים את החמאה הנותרת ומערבבים לתוכה את הקמח. ממשיכים לערבב במרץ כחצי דקה ולאחר מכן יוצקים פנימה את החלב והשמנת.
ממשיכים לערבב כל הזמן, עד שהרוטב מסמיך (אבל לא מאוד).
מתבלים במלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט, מערבבים היטב ומסירים מהאש. מערבבים פנימה כוס גבינה מגוררת.
מערבבים את הפסטה, בצל ובשאמל ויוצקים לתבנית פיירקס משומנת.
זורים מעל את רבע כוס הגבינה הנותרת.
אופים עד שמזהיב היטב.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0