המתכון הזה נוצר עבור 16 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להמיס את השוקולד עם 3 כפות מרגרינה בסיר על אש נמוכה תוך כדי בחישה מתמדת. לצנן.
לטרוף את שארית המרגרינה עם הגבינה (ניתן להמיר את הגבינה בגבינה לבנה 5%. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) עד אשר תתקבל בלילה חלקלקה.
להוסיף בהדרגה 1/4 כוס סוכר ולערבב כל העת.
להוסיף 1 ביצה, 1 כף קמח וחצי כפית תמצית וניל. לערבב היטב ולהשהות לשלב יותר מאוחר.
לטרוף את 2 הביצים הנותרות עם 3/4 כוס הסוכר שנותר עד שתתקבל בלילה חלקלקה.
לערבב את אבקת האפיה ב-1/2 כוס קמח (רק אם משתמשים בקמח רגיל) ולהוסיף את הקמח בקלילות למטרפת הביצים.
להוסיף את השוקולד הנמס (שהתקרר בינתיים), האגוזים, תמצית השקדים והוניל שנותר (1 כפית).
לצקת מן הבלילה לכוס עד אשר תתמלא ולהשהות לשלב יותר מאוחר.
לשמן תבנית אפיה ולקמח אותה.
לצקת את בלילת השוקולד שנותרה בקערה לתוך התבנית.
לצקת עליה את תערובת הגבינה ומלמעלה את בלילת השוקולד שבכוס.
לאפות בחום בינוני במשך 40 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0