המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור ל-180 מעלות.
לשים את כל חומרי הבצק לבצק אחיד, לוקחים שלושת רבעים מכמות הבצק ומהדקים לתחתית תבנית עגולה, מחוררים את התחתית בעזרת מזלג.
את שאר הבצק מהדקים על תבנית מרובעת קטנה עבור הפירורים.
אופים את שתי התבניות עד להזהבה (במהלך האפייה "פותחים" את הבצק שנועד לפירורים בעזרת מזלג, ליצירת הפירורים), מוציאים מהתנור, ומצננים.
הכנת המלית: מקציפים במיקסר את השמנת במהירות בינונית, מוסיפים חצי כוס סוכר ואינסטנט פודינג וניל, וממשיכים להקציף עד לקבלת קרם יציב.
מורחים על הקלתית ריבה, חלבה, סירופ שוקולד או כל ממרח אחר שאוהבים, ומעל למרוח את קרם הווניל.
מפזרים מעל הקרם את פירורי הבצק האפויים, ומקשטים עם אגוזים ושוקולד מגורד. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0