המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להקציף את החלבונים עם הסוכר.
להקציף את החלמונים עד לקבלת תערובת בהירה, להוסיף את הקמח, סוכר הוניל, גרידת לימון, שמן ומלח, לערבב לתערובת אחידה ולבסוך להוסיף את החלבונים המוקצפים לתוך התערובת בצורת קיפול.
יוצקים לתבנית משומנת של התנור, בתנור חומם מראש ל-180 מעלות ואופים כ-25 דקות.
מוציאים את העוגה, מניחים על מגבת לחה ומגלגלים לצורת רולדה ונותנים לעוגה לנוח.
מקציפים את השמנת ואח"כ מוסיפים את האינסטנט וניל.
משחררים את העוגה מהמגבת מורחים את הקרם וניל ומפזרים את הפקאן ומגלגלים שוב לצורת רולדה ומקשטים לפי האהבה והחשק ,שוקולד, קרם וניל וכדומה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0