המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן. מסננים ושוטפים במים עד שהאטריות קרות לגמרי.
בבלנדר חזק עם כד זכוכית מרסקים את הקרח עם המים, מיץ הלימון, הסוכר ומי הוורדים, עד לקבלת ברד סמיך למדי (אם צריך, מוסיפים מעט קרח או מים). טועמים ומוסיפים לפי הטעם מיץ לימון, מי ורדים או סוכר.
מערבבים עם האטריות ומגישים מיד בכוסות גבוהות, עם כפית. אם רוצים, מוסיפים לכל כוס מעט סירופ דובדבנים או גרנדין.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0