המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לרפד תבנית עגולה בבישקוטים טבולים בחלב.
להמיס את השוקולד, ביחד עם קקאו, ליקר, מרגרינה ומים.
להוסיף תוך כדי בחישה חמישה חלמונים אחד-אחד, ערבוב קצר ולהוריד מהאש.
לקרר, להוסיף חצי כוס אגוזים קצוצים.
להקציף ביחד שמנת מתוקה, כוס חלב ואינסטנט פודינג וניל לקצף חזק.
לשפוך על הבישקוטים.
להקציף חמישה חלבונים עם שקית סוכר וניל, לערבב בעדינות עם השוקולד הקר.
לשפוך על השמנת המתוקה.
לכסות ולהניח במקרר ללילה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0