שוברים את המצות לפיסות בגודל קופסת גפרורים, ושמים בקערה עם הרבה מים לשלוש דקות.
שלב 2
0 דקות
מסננים ונפטרים מהמים, סוחטים היטב ומחזירים לקערה.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את יתר החומרים, חוץ מהשמן, ולשים לבצק אחיד למדי. הבצק צריך להיות סמיך מספיק, כדי שניתן יהיה להכין ממנו כדורים בגודל כדורי פינג פונג. אם הבצק נוזלי מדי, ניתן להוסיף מעט קמח מצה.
שלב 4
0 דקות
מטגנים את הכדורים בשמן בעומק 5 ס"מ עד להזהבה. מגישים חם, או בטמפרטורת החדר.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
4
שוברים את המצות לפיסות בגודל קופסת גפרורים, ושמים בקערה עם הרבה מים לשלוש דקות.
שלב 2
מתוך
4
מסננים ונפטרים מהמים, סוחטים היטב ומחזירים לקערה.
שלב 3
מתוך
4
מוסיפים את יתר החומרים, חוץ מהשמן, ולשים לבצק אחיד למדי. הבצק צריך להיות סמיך מספיק, כדי שניתן יהיה להכין ממנו כדורים בגודל כדורי פינג פונג. אם הבצק נוזלי מדי, ניתן להוסיף מעט קמח מצה.
שלב 4
מתוך
4
מטגנים את הכדורים בשמן בעומק 5 ס"מ עד להזהבה. מגישים חם, או בטמפרטורת החדר.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0