המתכון הזה נוצר עבור 24 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים את התנור לחום גבוה.
במעבד מזון מעבדים את הבזיליקום, גבינה, אגוזים ושמן הזית עד לקבלת תערובת אחידה, טועמים ומוסיפים פלפל לפי הצורך.
מסירים את רגלי הפטריות, ממלאים כל פטריה בכמות השווה לכפית, מניחים חצי אגוז\צנובר על התערובת ומניחים בתבנית.
אופים כ-10 דקות.
מניחים על מגבת נייר לספיגת הנוזלים ומגישים מיד. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0