המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים את הפטרוזיליה והשום במעבד מזון עם להב פלדה ומרסקים.
מוסיפים את שאר החומרים ומעבדים שתי דקות עד שמתקבלת טחינה בצבע ירוק ואחיד. טועמים ומתקנים תיבול.
שומרים עד יומיים במקרר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0