המתכון הזה נוצר עבור 3 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקלפים את הגזר וחותכים בעזרת קולפן ז'וליאנים את כל הגזרים.
קוצצים את הסלרי, הגמבות והבצל לקוביות קטנטנות.
שמים את כף המיונז, השמן, החומץ, המלח והסוכר ומערבבים היטב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0