המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
במחבת גדולה מטגנים את הבצל במעט שמן. כשהוא נעשה שקוף מוסיפים את הפלפלים והשום ומטגנים יחד כמה דקות, עד שהפלפלים מתרככים.
מוסיפים את הבשר ומפוררים אותו תוך כדי טיגון, עד שפירורי הבשר שחומים.
מוסיפים את השעועית, רסק העגבניות והתבלינים, ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש ונותנים לתבשיל לבעבע לפחות חצי שעה. מדי פעם מערבבים.
החלק הכיפי: טועמים ומתקנים את התיבול בתוספת מלח, רוטב סויה או חריפות - טבסקו, אבקת צ'ילי, רוטב צ'ילי מתוק.
מרתיחים שוב ומגישים על אורז לבן או על פתיתים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0