המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
טורפים את הביצים בקערה ומוסיפים את הסוכר בהדרגה.
מחממים מחבת עם מעט שמן על אש נמוכה.
בעזרת מצקת מטגנים חביתיות קטנות מהתערובת, עד שהיא חומה משני צדדיה.
מגישים מיד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0