המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קוצצים את הכרוב לרצועות דקות, את המלפפונים לפרוסות עגולות ואת הפלפלים לריבועים בינוניים.
מוסיפים את המלח, מערבבים היטב ונותנים לו מעט זמן מנוחה.
לאחר כ-5 דקות, מוסיפים את החומץ והסוכר, ומערבבים הכל ביחד תוך כדי שפשוף בין הידיים.
אם טועמים ויש מעט חמיצות, ניתן להוסיף מעט חומץ, כך גם עם הסוכר.
מכניסים לכלי סגור היטב, ומכניסים למקרר ל-3 שעות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0