המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
מערבבים בקערה קמח, סוכר, סודה לשתיה ומלח.
מכניסים לסיר בינוני חמאה, קקאו וכוס מים ומביאים את התערובת לרתיחה תוך כדי בחישה מתמדת.
מכניסים למיקסר את תערובת השוקולד, מוסיפים אליה את התערובת היבשה ומקציפים במהירות בינונית.
מוסיפים ביצים, ריבת חלב ותמצית הווניל ומקציפים למשך דקה.
מעבירים את העיסה לתבנית משומנת ואופים בתנור 30 דקות או עד שהעוגה יציבה.
בזמן שהעוגה בתנור מכינים ציפוי: ממיסים בסיר על האש חמאה, קקאו, ריבת חלב ומים ומביאים לרתיחה.
מורידים מהאש, מוסיפים אבקת סוכר ותמצית וניל ומקציפים עד שהתערובת חלקה.
מוציאים מהתנור ומיד שופכים את הציפוי על העוגה החמה.
חותכים את העוגה כדי שהקרם יחדור גם פנימה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0