המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים גריל פחמים. מכינים מברשת וקערית.
בקערית מערבבים את שמן הזית עם רוטב הטריאקי. חוצים את העגבניות והבצלים, מברישים ברוטב ומניחים על הגריל.
מניחים על הגריל גם את העוף, צולים 3 דק' על צד אחד, הופכים ומברישים ברוטב.
לאחר 3 דק' נוספות, הופכים שוב ומברישים והמנה מוכנה.
מגישים עם האספרגוס, העגבניות והבצל.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0