המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את שני סוגי הקמחים, הסוכר והמלח.
מוסיפים את הבירה ומערבבים לתערובת אחידה ורכה (כמו עוגה בחושה). אם התערובת לא רטובה, ניתן להוסיף מעט מים.
מוסיפים את תערובת הפיצוחים ומערבבים בעדינות.
מעבירים את התערובת לתבנית מאורכת, רצוי תבנית סיליקון, אך אפשר גם תבנית חד פעמית משומנת.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות. אופים כ- 40 דקות.
מצננים, מוציאים מהתבנית ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0