המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לקילוף העלים: משרים את הכרוב במים רתוחים למשך כרבע שעה.
בינתיים מכינים את המילוי: מאדים את הפלפל במעט שמן זית, מוסיפים את העוף הטחון, מערבבים כ-5 דקות ומוסיפים את הקינואה. מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים את המים ומבשלים 10 דקות על אש נמוכה.
מוציאים את הכרוב מהמים, מפרידים את העלים (הרכים), לוקחים מספר עלים מהחלק הפנימי (העצי) וקוצצים.
ממלאים את העלים: מניחים עלה על משטח חלק, שמים במרכזו כף מהמילוי, סוגרים מהצדדים ומגלגלים תוך הידוק קל.מכינים רוטב: בסיר רחב מאדים את הבצל בשמן, מוסיפים את השום, מזהיבים, מוסיפים את הכרוב הקצוץ ובוחשים כ-5 דק'. מוסיפים את העגבניות, מלח, פלפל, סויה, צילי, סוכר ויוצקים 2 כוסות מים רותחים. מביאים לרתיחה.
מבשלים מעט את הרוטב על מנת שיסמיך.
מסדרים בסיר את הממולאים כש"התפר" כלפי מטה ומבשלים כ-45 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0