משרים את השקדים המולבנים במים רותחים למשך 20 דקות. מסננים.
שלב 2
10 דקות
מרסקים את השקדים עם השום והחלב (ניתן להמיר במים או מרק עוף. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) במעבד מזון עם להב פלדה עד שמתקבל מרק חלק ודי סמיך. כמות הנוזלים שמוסיפים תלויה בסוג השקדים ובמידת הסמיכות שרוצים.
שלב 3
0 דקות
מתבלים במלח ופלפל ושומרים במקרר.
שלב 4
0 דקות
מגישים קר מאוד (אפשר אפילו עם 2-3 קוביות קרח בצלחת). בתחתית כל צלחת אישית מניחים כ-12 חצאי ענבים. מקשטים בכמה טיפות שמן.
שלב 1
מתוך
4
משרים את השקדים המולבנים במים רותחים למשך 20 דקות. מסננים.
שלב 2
מתוך
4
מרסקים את השקדים עם השום והחלב (ניתן להמיר במים או מרק עוף. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) במעבד מזון עם להב פלדה עד שמתקבל מרק חלק ודי סמיך. כמות הנוזלים שמוסיפים תלויה בסוג השקדים ובמידת הסמיכות שרוצים.
שלב 3
מתוך
4
מתבלים במלח ופלפל ושומרים במקרר.
שלב 4
מתוך
4
מגישים קר מאוד (אפשר אפילו עם 2-3 קוביות קרח בצלחת). בתחתית כל צלחת אישית מניחים כ-12 חצאי ענבים. מקשטים בכמה טיפות שמן.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0