המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משרים את השקדים המולבנים במים רותחים למשך 20 דקות. מסננים.
מרסקים את השקדים עם השום והחלב (ניתן להמיר במים או מרק עוף. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) במעבד מזון עם להב פלדה עד שמתקבל מרק חלק ודי סמיך. כמות הנוזלים שמוסיפים תלויה בסוג השקדים ובמידת הסמיכות שרוצים.
מתבלים במלח ופלפל ושומרים במקרר.
מגישים קר מאוד (אפשר אפילו עם 2-3 קוביות קרח בצלחת). בתחתית כל צלחת אישית מניחים כ-12 חצאי ענבים. מקשטים בכמה טיפות שמן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0