מפזרים את פירורי הלחם הנותרים על צלחת, מחלקים את תערובת הקציצות ל 16 חלקים שווים, יוצרים מכל חלק קציצה עגולה שטוחה בין כפות ידיים משומנות, טובלים את הקציצה בפירורי הלחם שבצלחת כדי לצפותה משני צדיה ומסדרים במגש.
שלב 5
0 דקות
מחממים מעט שמן במחבת קרמי, מכניסים את הקציצות למחבת החמה ולוחצים עליהן בגב כף כדי לשטח אותן. מטגנים את הקציצות מעל להבה בינונית במשך כ- 5 דק' מכל צד, עד להזהבה. בתאבון.
שלב 1
מתוך
5
חוצים את העגבניות לרוחב, מגרדים על פומפייה גסה, ומסננים להגרת הנוזלים.
שלב 2
מתוך
5
שמים במעבד מזון זנגביל, בצל, כוסברה ושום, ומעבירים לקערה גדולה. במעבד מזון שמים את הבשר ולאחר מכן מעבירים לקערה הגדולה.
מפזרים את פירורי הלחם הנותרים על צלחת, מחלקים את תערובת הקציצות ל 16 חלקים שווים, יוצרים מכל חלק קציצה עגולה שטוחה בין כפות ידיים משומנות, טובלים את הקציצה בפירורי הלחם שבצלחת כדי לצפותה משני צדיה ומסדרים במגש.
שלב 5
מתוך
5
מחממים מעט שמן במחבת קרמי, מכניסים את הקציצות למחבת החמה ולוחצים עליהן בגב כף כדי לשטח אותן. מטגנים את הקציצות מעל להבה בינונית במשך כ- 5 דק' מכל צד, עד להזהבה. בתאבון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0