המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים ציפוי: מרתיחים את השמנת ולאחר מכן להוסיף את השוקולד. ולערבב היטב. מוסיפים את החלבה.
לטבול כל פעם מצה אחת ביין, ממשיכים כך ומניחים את המצות אחת על גבי השנייה ליצירת שכבות.
למרוח בציפוי קרם שוקולד וחלבה שהכנו.
לבסוף לפזר קוקוס על השכבה העליונה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0