חותכים את תפוחי האדמה לקוביות ומכניסים לסיר. מכסים אותם במים ובעזרת מבוגר, מניחים את הסיר על אש גבוהה. כשהמים רותחים, מנמיכים את האש ומבשלים חצי שעה נוספת.
שלב 2
0 דקות
בינתיים, חותכים את הגבינה הצהובה ל-24 קוביות קטנות.
שלב 3
0 דקות
שופכים את הפירורית לצלחת וטורפים את הביצה בצלחת השניה.
שלב 4
0 דקות
מבקשים ממבוגר להוריד את הסיר מהאש ולסנן את תפוחי האדמה מהמים. לאחר מכן, מחזירים את הסיר עם תפוחי האדמה לאש ומבשלים כדקה, עד אשר תפוחי האדמה יבשים לגמרי.
שלב 5
0 דקות
מעבירים את תפוחי האדמה לקערה ומועכים לפירה בעזרת מועך תפוחי אדמה או מזלג. מוסיפים את הקמח, מלח ופלפל ומערבבים בכף.
שלב 6
0 דקות
מודדים כף שטוחה ממחית תפוחי האדמה ויוצרים ממנה כדור. בעזרת האצבע, יוצרים גומה במרכז הכדור ומכניסים לתוכה קוביית גבינה. סוגרים את הגומה ויוצרים שוב כדור. חוזרים על התהליך ומכינים את שאר הכדורים באותה צורה.
שלב 7
0 דקות
טובלים את הכדורים בביצה ולאחר מכן מגלגלים אותם בפירורית.
שלב 8
5 דקות
שופכים את השמן למחבת ובעזרת מבוגר, מחממים על אש בינונית. כאשר השמן חם, מכניסים את הכדורים למחבת ומטגנים כ-5 דקות, עד שהכדורים מזהיבים מכל הצדדים.
שלב 9
0 דקות
מוציאים את הכדורים מהמחבת בעזרת המרית, מקררים 5 דק' ומגישים.
שלב 1
מתוך
9
חותכים את תפוחי האדמה לקוביות ומכניסים לסיר. מכסים אותם במים ובעזרת מבוגר, מניחים את הסיר על אש גבוהה. כשהמים רותחים, מנמיכים את האש ומבשלים חצי שעה נוספת.
שלב 2
מתוך
9
בינתיים, חותכים את הגבינה הצהובה ל-24 קוביות קטנות.
שלב 3
מתוך
9
שופכים את הפירורית לצלחת וטורפים את הביצה בצלחת השניה.
שלב 4
מתוך
9
מבקשים ממבוגר להוריד את הסיר מהאש ולסנן את תפוחי האדמה מהמים. לאחר מכן, מחזירים את הסיר עם תפוחי האדמה לאש ומבשלים כדקה, עד אשר תפוחי האדמה יבשים לגמרי.
שלב 5
מתוך
9
מעבירים את תפוחי האדמה לקערה ומועכים לפירה בעזרת מועך תפוחי אדמה או מזלג. מוסיפים את הקמח, מלח ופלפל ומערבבים בכף.
שלב 6
מתוך
9
מודדים כף שטוחה ממחית תפוחי האדמה ויוצרים ממנה כדור. בעזרת האצבע, יוצרים גומה במרכז הכדור ומכניסים לתוכה קוביית גבינה. סוגרים את הגומה ויוצרים שוב כדור. חוזרים על התהליך ומכינים את שאר הכדורים באותה צורה.
שלב 7
מתוך
9
טובלים את הכדורים בביצה ולאחר מכן מגלגלים אותם בפירורית.
שלב 8
מתוך
9
שופכים את השמן למחבת ובעזרת מבוגר, מחממים על אש בינונית. כאשר השמן חם, מכניסים את הכדורים למחבת ומטגנים כ-5 דקות, עד שהכדורים מזהיבים מכל הצדדים.
שלב 9
מתוך
9
מוציאים את הכדורים מהמחבת בעזרת המרית, מקררים 5 דק' ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0