המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מסננים את הזיתים וחולטים במים רותחים למשך 60 דקות, להפגת המליחות.
מחממים את השמן בסיר קטן, על להבה בינונית ומטגנים בו את הזיתים ושיני השום 2 דקות.
מוסיפים את רסק העגבניות, העגבניות המגוררות והמים. מערבבים.
מתבלים במרק התיבול, הפפריקה, הפטרוזיליה, הכמון והפלפל. מערבבים.
מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומכסים.
מבשלים כ-40 דקות ובוחשים מדי פעם. מגישים חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0