המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לחמם תנור לחום בינוני (180 מעלות) ולשמן תבנית חד פעמית 25X20 ס"מ.
להמיס חמאה ולשים אותה בקערה. להוסיף אליה שמן, ביצים, שמנת חמוצה, יוגורט, וניל, סוכר ואבקת אפיה. לערבב, להוסיף את קמח התירס ואת הקמח ולערבב.
לערבב היטב את כל חומרי המילוי.
לשים בתבנית חצי מכמות תערובת קמח התירס ולישר. לשפוך מעל בעדינות את מילוי הגבינה וליישר בעדינות. מעל מילוי הגבינה לשים בזהירות את שאר תערובת קמח התירס. (לא לשפוך במקום אחד מלמעלה אלה לשים לאט על כל חלקי העוגה וליישר בזהירות. לאפות בערך 30-40 דקות עד אשר העוגה זהובה.
מצויין להגיש חם 10 דק' אחרי האפיה וגם נהדר ישר מהמקרר (אפשר גם לחמם במיקרוגל).
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0