המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לחמם שוקולד מריר על בן מארי עד להמסה מלאה.
להכין חמישה מנג'טים. לשים שתי כפיות של שוקולד בתוך המנג'ט ולמרוח בעדינות על דפנות המנג'ט עם המברשת. לדאוג להשאיר גם שוקולד במרכז.
להכניס למקפיא למשך 15 דקות.
לחזור שוב פעם על פעולת המריחה ולהכניס למקפיא לעוד 20 דקות.
בינתיים להקציף את השמנת המתוקה עד לקבלת קצף יציב, ולהוסיף בהדרגה את הפודינג וניל ולאחר מכן את הגבינה עד לקבלת תערובת אחידה.
לחמם את החמאה במיקרוגל עד להמסה מוחלטת, להוסיף לקערה את הפירורים ולערבב את הכל ביחד.
להוציא את המנגטים ולמלא את התחתית בפירורים ולהשאיר גם מקום לתערובת גבינה ולכסות עם שוקולד עד ולהכניס לקירור למשך עשר דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0