המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את האסדו בין הצלעות לפיסות גדולות ומשחימים בשמן בסיר גדול. קוצצים את הירקות ומוסיפים. מזהיבים.
יוצקים מרק בשר, יין ורסק עגבניות, מכסים ומנמיכים את האש.
מבשלים שעתיים וחצי, או שעה וחצי בסיר לחץ. מצננים קצת. מוציאים מהסיר ומורחים את הבשר בנדיבות ברוטב ברביקיו בטעם שום ודבש ומסדרים על תבנית.
מחממים גריל עליון בתנור, אופים בערך עשרים דקות, עד שהמנה שחומה וריחנית. את הרוטב בסיר טעים להוסיף למרקי קטניות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0