המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מוסיפים את כל המצרכים לקערה, ומערבבים. מתבלים בקורט מלח ופלפל שחור.
מוסיפים את הבצל הקצוץ למחבת לא משומן, ומאדים את הבצל על להבה נמוכה, עד שהוא מתקרמל. מוסיפים לבצל דבש וטימין, ומערבבים. מוציאים את הבצל מהמחבת, ומניחים בקערית.
שוטפים את המחבת ומייבשים. מניחים את המחבת על הכיריים, ומחממים היטב את המחבת. מוסיפים את קוביות חזה העוף, ומקפיצים עש שישנה גוון. מחזירים את הבצל למחבת, ומוסיפים צ'ילי, פלפל שחור ומלח.
ממלאים כל גביע טורטייה גוואקמולה ללא נוזלים, ובקוביות חזה העוף המוקפצות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0