המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את התנור ל-180 מעלות ומשמנים את התבניות.
בקערה מערבבים יחד את 2 סוגי הקמח והסוכר.
בכוס תה עם מים רותחים מוסיפים את כפיות הקפה, וחולטים את תה הקינמון.
מוסיפים לקערת מיקסר את החמאה, הביצים, הדבש, סודה לשתייה, התפוח המגורר, ויוצקים את כוס התה והקפה. מעבדים את המצרכים במהירות נמוכה עד קבלת מרקם חלק ואחיד. מוסיפים לקערה את תערובת הקמח והסוכר ומערבבים עד שנוצרת בלילה אחידה.
מגבהים את דפנות התבנית עם נייר אפייה. יוצקים את הבלילה בתבנית. מכניסים את התבנית לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ- 190 מעלות, ואופים במשך כ- 30 דקות או עד שקיסם יוצא יבש ממרכז העוגה.
מוציאים את התבנית מהתנור, ומצננים במשך של לפחות חצי שעה במקרר לפני הוספת הציפוי.
יוצקים לקערת מיקסר את החלב השמנת המתוקה ומוסיפים את האינסטנט פודינג, ומערבלים במהירות גבוהה במשך כ-3 דקות , עד לקבלת קרם יציב.
מורחים את הקרם באופן אחיד על פני העוגה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0