המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מניחים את חומרי התחתית בקערה ולשים היטב עם הידיים עד לקבלת בצק אחיד.
משמנים תבנית ומרפדים את התבנית בבצק בעזרת הידיים עד שמדביקים את קצוות הבצק לשולי התבנית.
קולפים את הבטטה ומגרדים בפומפייה גסה או במעבד מזון.
חותכים את החלק הלבן של הכרישה ופורסים אותו לפרוסות דקות.
קוצצים דק את גבעול הבצל הירוק.
מטגנים במעט שמן את פרוסות הכרישה עד שהן הופכות לשקופות ומכבים את האש.
מעבירים לקערה את הכרישה המטוגנת, הבטטה המגורדת, הבצל הקצוץ ואת כל שאר חומרי המלית ומערבבים היטב יחד.
מעבירים לתבנית בקוטר 26 ס"מ מתפרקת. אופים בתנור בחום של 150 מעלות במשך כ-50 דקות עד שהפשטידה מזהיבה והופכת יציבה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0