מניחים את השוקולד המריר עם החמאה בסיר קטן, וממיסים תוך כדי ערבוב מתמיד. מורידים את הסיר מהכיריים.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים לקערה את הביצים והחלמונים עם הסוכר, וטורפים ידנית במשך כ-שלוש דקות.
שלב 4
0 דקות
מבצעים השוואת טמפרטורות בין בלילת השוקולד ובלילת הביצים והסוכר: יוצקים כף מהבלילה של השוקולד המריר המומס לתערובת הביצים, תוך כדי בחישה מהירה. עד תערובת אחידה.
שלב 5
0 דקות
מוסיפים חצי מכמות השוקולד המומס שנשארה, וממשיכים בערבוב. לאחר כחצי דקה נוספת של ערבוב, מוסיפים את שאר השוקולד הנמס וטורפים עוד קצת. מתקבלת בלילה סמיכה.
שלב 6
0 דקות
מפזרים את הקמח על בלילת השוקולד, ומערבבים לאט, במינימום של ערבוב, עד שהקמח יטמע בתוך הבלילה.
שלב 7
0 דקות
מפשירים את פירות היער, ומפזרים מעל מעט מסוכר.
שלב 8
0 דקות
מסדרים את תבניות הסופלה על תבנית אפייה מלבנית, ומפזרים על תחתית כל תבנית סופלה מפירות היער.
שלב 9
0 דקות
יוצקים מעל פירות היער את בלילת השוקולד, עד גובה של כחצי ס"מ מתחת לשפת הכלי. תוקעים באמצע הבלילה קוביית שוקולד לבן, שרק תבצבץ טיפה מתוך הבלילה.
שלב 10
0 דקות
מכניסים את תבנית האפייה לתנור, מורידים את החום לטמפרטורה של כ-180 מעלות, ואופים במשך
כ-10 דקות.
שלב 11
0 דקות
מוציאים את התבנית מהתנור, ומשאירים להצטנן במשך כ-חמש דקות ומגישים.
שלב 1
מתוך
11
מחממים תנור ל-200 מעלות.
שלב 2
מתוך
11
מניחים את השוקולד המריר עם החמאה בסיר קטן, וממיסים תוך כדי ערבוב מתמיד. מורידים את הסיר מהכיריים.
שלב 3
מתוך
11
מוסיפים לקערה את הביצים והחלמונים עם הסוכר, וטורפים ידנית במשך כ-שלוש דקות.
שלב 4
מתוך
11
מבצעים השוואת טמפרטורות בין בלילת השוקולד ובלילת הביצים והסוכר: יוצקים כף מהבלילה של השוקולד המריר המומס לתערובת הביצים, תוך כדי בחישה מהירה. עד תערובת אחידה.
שלב 5
מתוך
11
מוסיפים חצי מכמות השוקולד המומס שנשארה, וממשיכים בערבוב. לאחר כחצי דקה נוספת של ערבוב, מוסיפים את שאר השוקולד הנמס וטורפים עוד קצת. מתקבלת בלילה סמיכה.
שלב 6
מתוך
11
מפזרים את הקמח על בלילת השוקולד, ומערבבים לאט, במינימום של ערבוב, עד שהקמח יטמע בתוך הבלילה.
שלב 7
מתוך
11
מפשירים את פירות היער, ומפזרים מעל מעט מסוכר.
שלב 8
מתוך
11
מסדרים את תבניות הסופלה על תבנית אפייה מלבנית, ומפזרים על תחתית כל תבנית סופלה מפירות היער.
שלב 9
מתוך
11
יוצקים מעל פירות היער את בלילת השוקולד, עד גובה של כחצי ס"מ מתחת לשפת הכלי. תוקעים באמצע הבלילה קוביית שוקולד לבן, שרק תבצבץ טיפה מתוך הבלילה.
שלב 10
מתוך
11
מכניסים את תבנית האפייה לתנור, מורידים את החום לטמפרטורה של כ-180 מעלות, ואופים במשך
כ-10 דקות.
שלב 11
מתוך
11
מוציאים את התבנית מהתנור, ומשאירים להצטנן במשך כ-חמש דקות ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0