המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בסיר עם מי מלח רותחים, מבשלים את הפסטה, עד לדרגת אל-דנטה ומסננים.
במקביל, מחממים מחבת עם שמן זית מעל להבה בינונית. מוסיפים שום ולבבות ארטישוק ומטגנים עד להזהבה.
מוסיפים שמנת ומבשלים עד שהרוטב מצטמצם לחצי. מתבלים במלח, פלפל ומוסיפים פרמזן.
כשהרוטב מתעבה מוסיפים את הפסטה המבושלת ויוצקים מיץ לימון. מנערים היטב כדי שהפסטה תצופה מכל הצדדים. מגישים עם מעט פטרוזיליה ופרמזן.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0