המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הבצל עד להזהבה קלה, ומוסיפים את השום. מוסיפים את העגבניות והגמבה ומטגנים מעט תוך כדי ערבוב. מוסיפים את התבלינים, מערבבים, מוסיפים את המים, ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את שאר הירקות, מכסים את הסיר, ומבשלים 1/2 שעה בערך.
מורידים מהאש, מפזרים את הירקות בתבנית אפייה.
מחממים שמן במחבת, טובלים את פרוסות הבשר בקמח, ומטגנים עד להשחמה קלה משני הצדדים, 2 דקות בערך.
מניחים את הפרוסות בשר על מצע הירקות, ומכסים את התבנית בנייר כסף.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-45 דקות, מסירים את נייר הכסף, וממשיכים לאפות כעשרים דקות נוספות עד להשחמה קלה (מי שלא אוהב שחום אפשר להשאיר את הנייר). בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0