המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שמים בקערה את החלמונים, כוס סוכר וסוכר וניל. טורפים ומוסיפים בהדרגה את השמן והמים לסירוגין.
מוסיפים את הקמח ובוחשים לעיסה חלקה.
להעביר לתבנית מס´ 26 משומנת.
טובלים את המשמש בסוכר מצידם החתוך ומניחים על הבלילה.
אופים 50 דק´ בחום של 170-180 מעלות עד שהבצק יזהיב.
להקציף את החלבונים עם 1/3 כוס סוכר לקצף קשה.
מורחים את הקצף על העוגה האפויה ואופים עוד כ- 10 דקות עד שהקצף יזהיב קלות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0