המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שוטפים היטב את האורז, מניחים בסיר ויוצקים מים עד כיסוי. מבשלים עד שהמים נספגים.
מוסיפים חלב וסוכר ומערבבים. מנמיכים להבה ומבשלים תוך בחישה מתמדת בכף עץ, עד שכל החלב נספג. מקפידים שהחלב לא ישרף.
מוסיפים את השמנת, מערבבים עוד כמה דקות ומורידים מהאש.
יוצקים לקעריות הגשה ומקררים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0