המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
קוצצים את הבצל ומטגנים במחבת גדולה עד להזהבה. מוסיפים את הפטריות עד להשחמה ואח"כ את התירס, ומטגנים קלות עד להשחמה.
מקררים את התערובת. בינתיים מרפדים תבנית אפייה בינונית בנייר אפייה ובצק עלים, ואופים בחום של 150 כ-15 דקות.
לאחר שהפטריות התקררו, מעבירים לקערה ומערבבים עם קוטג' וביצה אחת.
מתבלים במלח, פלפל, מעט כורכום - לפי הטעם, מוסיפים זעתר\אורגנו\בזיליקום.
שופכים את התערובת על בצק העלים שנאפה מעט.
על זה מפזרים חתיכות גבינה צהובה.
מושחים את הפשטידה בביצה טרופה ומעט שומשום, ואופים בתנור מחומם כ-30 דקות בחום בינוני. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0