המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את חומרי המילוי - הפטריות הקצוצות ועשבי התיבול עם התבלינים.
שמים כף מהמילוי במרכז כל שניצל ומגלגלים.
את השניצלים טובלים בביצה (לדאוג להחזיק את השניצל בחלקו השני כדי שלא ייפתח) ולגלגל בקמח המצה.
לאחר מכן לטגן את השניצלים. יש להניח תחילה את השניצל בצידו הפתוח כדי שייסגר בטיגון) ולאחר מכן להפוך. לוודא שהשניצל מטוגן מכל הצדדים - 5 דקות סה"כ.
את החתיכות שהתקבלו יש לסדר בתבנית להגשה שניתן לחממה בתנור.
יש לחתוך את הפטריות לפלחים. לטגן את הבצל ולהוסיף את הפטריות. לטגן הכל כשתי דקות. להוסיף את אבקת המרק עם כוס מים רותחים ותבלינים.
להביא לרתיחה לשתי דקות.
כרבע שעה לפני ההגשה ליצוק רוטב על השניצלים ולאפות בתנור 10 דקות בחום בינוני.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0