המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את החלומי לשמונה חתיכות שוות (כל חתיכה בערך בגודל אצבע).
מחממים מחבת גדולה ומניחים בה את החלומי בלי שמן. מטגנים מצד אחד וכשהגבינה משחימה הופכים בזהירות ומטגנים מצד שני (זה קורה די מהר ואל דאגה באמת אין צורך בשמן).
מוציאים את החלומי מהמחבת, מוסיפים את השמן ומזהיבים בו את הבצל.
מחזירים את החלומי למחבת ושוברים פנימה את הביצים (זהירות שהצהוב לא ייפצע). מנמיכים להבה ומטגנים עד למידת העשייה הרצויה (אם מכסים את המחבת השקשוקה תיעשה יותר מהר.
זורים מלח ופלפל ומגישים עם הרבה לחם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0