להכנת הרוטב - בסיר גדול מטגנים את הבצל עם השמן על להבה בינונית כ-10 דקות, עד להזהבה.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים את השום והסלקים ומטגנים 2 דקות נוספות.
שלב 3
25 דקות
מוסיפים את הרסק והקינמון ומבשלים דקה נוספת תוך כדי ערבוב. מוסיפים את כוס העגבניות המשומרות, מים, סילאן, מלח ופלפל ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומכסים. מבשלים כ-25 דקות עד לריכוך הסלקים.
שלב 4
0 דקות
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
שלב 5
10 דקות
להכנת הקציצות - מערבבים היטב את הטחון הצמחוני, פירורית זהב, ביצים, בהרט או קינמון, נענע, פטרוזיליה, שמן זית, מלח ופלפל. לשים היטב ובעזרת ידיים רטובות מכדררים לקציצות בקוטר 3 ס"מ.
שלב 6
10 דקות
מניחים את הקציצות על תבנית עם נייר פרגמנט וצולים בתנור כ-10 דקות עד לקבלת קרום עדין.
שלב 7
10 דקות
מוציאים מהתנור ומוסיפים בזהירות לסיר. מבשלים יחד כ-10 דקות נוספות. מגישים לצד תוספת שאוהבים.
שלב 1
מתוך
7
להכנת הרוטב - בסיר גדול מטגנים את הבצל עם השמן על להבה בינונית כ-10 דקות, עד להזהבה.
שלב 2
מתוך
7
מוסיפים את השום והסלקים ומטגנים 2 דקות נוספות.
שלב 3
מתוך
7
מוסיפים את הרסק והקינמון ומבשלים דקה נוספת תוך כדי ערבוב. מוסיפים את כוס העגבניות המשומרות, מים, סילאן, מלח ופלפל ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומכסים. מבשלים כ-25 דקות עד לריכוך הסלקים.
שלב 4
מתוך
7
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
שלב 5
מתוך
7
להכנת הקציצות - מערבבים היטב את הטחון הצמחוני, פירורית זהב, ביצים, בהרט או קינמון, נענע, פטרוזיליה, שמן זית, מלח ופלפל. לשים היטב ובעזרת ידיים רטובות מכדררים לקציצות בקוטר 3 ס"מ.
שלב 6
מתוך
7
מניחים את הקציצות על תבנית עם נייר פרגמנט וצולים בתנור כ-10 דקות עד לקבלת קרום עדין.
שלב 7
מתוך
7
מוציאים מהתנור ומוסיפים בזהירות לסיר. מבשלים יחד כ-10 דקות נוספות. מגישים לצד תוספת שאוהבים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0